Skip to content

Foto pokloni

Na Vama je samo da nam dostavite omiljene fotografije ili neke druge motive. Za sve ostalo će se pobrinuti naš tim. Personalizovani pokloni nikada ne izlaze iz mode. Obradujte Vaše najbliže već danas.

U ponudi imamo širok asortiman foto poklona: foto šolje, foto magnete, slagalice, podloge za miševe, štampu na majicama i privescima, vodene kugle, razglednice, kalendare, foto albume..

Foto Šolje

Vi odaberite dizajn, a mi ćemo ga odštampati na neku od naših šolja. Inspiraciju za dizajn možete naći u najdražim fotografijama, raznim simbolima ili citatima omiljenih pesama.

Šolje Štampa Novi Sad

Ukoliko želite da iznenadite Vama drage osobe, crna magična šolja je odličan izbor za poklon. Sve dok je šolja hladna, ona je crne boje. Kada sipate toplu tečnost, postepeno se menja boja i otkriva skriveni motiv.

Štampa Magična Šolja Novi Sad

Foto magneti

Magneti štampa

Slagalice

Foto Puzzle slagalice

Podloge za miš

Podloga Miš Dizajn Štampa Novi Sad

Majice

Štampa majice fotografije

Privesci

Foto Privesci Štampa

Vodene kugle

Čarobne vodene kugle Foto

Razglednice

Foto Razglednice Digitalna štampa

Kalendari

Foto Kalendari
Foto Kalendar

Foto albumi

PhotoBook je savremeni album za slike, način čuvanja uspomena koji nikada ne izlazi iz mode. U dogovoru sa Vama foto album se pravi po unikatnom dizajnu, a štampa se na papiru vrhunskog kvaliteta i potom koriči tvrdim koricama.

Prepustite majstorima sa višegodišnjim iskustvom u fotografiji  da ovekoveče Vaše uspomene na pravi način. Više o Foto Quick i našoj istoriji možete pročitati klikom na dugme ispod:

Kvalitetni PhotoBook Izrada