Skip to content

O nama

Foto Quick Novi Sad 35 mm
Foto Quick Logo Novi Sad

Naša priča

Foto Quick je osnovan 1986. god, što nam daje za pravo da se pohvalimo iskustvom dužim od 35 godina. Iskustvo dugo četvrtinu veka u izradi fotografija i fotografisanju daje našim klijentima dovoljnu garanciju za sve naše usluge.

Danas je naš studio opremljen digitalnom Fuji Frontier laboratorijom i u studiju možete dobiti sve fotografske usluge od izrade fotografija kako digitalne tako i sa filma, fotografisanja, kompjuterskog retuširanja starih fotografija, izrada fotografija na porcelanskim šoljama, puzlama itd.

Već punih 15 godina u našem studiju radimo i digitalnu štampu, kolor i crno belu, tako da kod nas možete dobiti uslugu štampe od vizit karti, flajera do postera u proširenom A3 formatu.

Efikasni

Uštedite dragoceno vreme sarađujući sa nama.

Posvećeni

Posvetićemo Vam maksimalnu pažnju bez obzira na obim posla.

Povoljni

Nastojimo da uvek budemo povoljniji od konkurencije.

Zašto smo drugačiji?

Digitalnu štampu radimo na Xerox DC liniji i Konica Minolta Bizhub liniji tako da je kvalitet otiska na daleko poznat u svetu. Pored same štampe vršimo usluge plastičnog koričenje maturskih i seminarskih radova, dokumenata i brošura.

 

U studiju postoji redovna prodaja ostalih pratećih sadržaja vezano za fotografiju kao što su baterije, punjači, ramovi za fotografije, albumi za fotografije i još mnogo toga.

Digitalni Dizajn Foto Quick
bonitetna ocena A+ foto quick novi sad

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Posebno smo ponosni što su naš trud i dugogodišnja tradicija priznati od strane renomirane rejting kuće CompanyWall, koja nas je ocenila sa najvišom mogućom ocenom A+.

Kao nosilac sertifikata bonitetne izvrsnosti, nalazimo se među najkonkurentnijim foto radnjama u Srbiji.