Foto Quick

O nama


Foto QuickFoto Quick je osnovan 1986. god, što nam daje za pravo da se pohvalimo iskustvom dužim od 35 godina. Iskustvo dugo četvrtinu veka u izradi fotografija i fotografisanju daje našim klijentima dovoljnu garanciju za sve naše usluge.


Danas je naš studio opremljen digitalnom Fuji Frontier laboratorijom i u studiju možete dobiti sve fotografske usluge od izrade fotografija kako digitalne tako i sa filma, fotografisanja, kompjuterskog retuširanja starih fotografija, izrada fotografija na porcelanskim šoljama, puzlama itd.
Već punih 15 godina u našem studiju radimo i digitalnu štampu, kolor i crno belu, tako da kod nas možete dobiti uslugu štampe od vizit karti, flajera do postera u proširenom A3 formatu. Digitalnu štampu radimo na Xerox DC liniji i Konica Minolta Bizhub liniji tako da je kvalitet otiska na daleko poznat u svetu. Pored same štampe vršimo usluge plastičnog koričenje maturskih i seminarskih radova, dokumenata i brošura.
U studiju postoji redovna prodaja ostalih pratećih sadržaja vezano za fotografiju kao što su baterije, punjači, ramovi za fotografije, albumi za fotografije i još mnogo toga.


Sva prava zadržana © Foto Quick

Izrada Web Sajta VV Media Studio